Privreda Srbije u Solunu

Bez autora
Aug 25 2011

Predstavnici više od 40 privrednih društava i preduzetničkih kompanija, instituta i regionalnih komora u Srbiji učestvovaće na nacionalnoj izložbi srpske privrede na 76. Međunarodnom opštem sajmu u Solunu, koji se održava od 10. do 18. septembra. Preduzeća iz Srbije predstaviće svoje proizvode i usluge na oko 500 kvadratnih metara izložbene površine nacionalnog štanda, pod sloganom „Srbija u Solunu 2011: Uvek zajedno“. Na međunarodnom sajmu u Solunu, koji predstavlja jednu od najznačajnijih sajamskih izložbi jugoistočne Evrope, učestvovaće 12 preduzeća u oblasti poljoprivrede i prehrambene industrije, sedam iz metalske i elektro industrije, po tri u oblasti hemijske i industrije tekstila, kože i obuće, zatim, četiri kompanije u sektoru proizvodnje nameštaja i opreme, 10 u oblasti tehnoloških inovacija i preduzetnici. Turističke usluge promovisaće Turistička organizacija Srbije i predstavnici jedne agencije...

Privreda Srbije u SolunuPredstavnici više od 40 privrednih društava i preduzetničkih kompanija, instituta i regionalnih komora u Srbiji učestvovaće na nacionalnoj izložbi srpske privrede na 76. Međunarodnom opštem sajmu u Solunu, koji se održava od 10. do 18. septembra.

Preduzeća iz Srbije predstaviće svoje proizvode i usluge na oko 500 kvadratnih metara izložbene površine nacionalnog štanda, pod sloganom „Srbija u Solunu 2011: Uvek zajedno“. 

Na međunarodnom sajmu u Solunu, koji predstavlja jednu od najznačajnijih sajamskih izložbi jugoistočne Evrope, učestvovaće 12 preduzeća u oblasti poljoprivrede i prehrambene industrije, sedam iz metalske i elektro industrije, po tri u oblasti hemijske i industrije tekstila, kože i obuće, zatim, četiri kompanije u sektoru proizvodnje nameštaja i opreme, 10 u oblasti tehnoloških inovacija i preduzetnici. Turističke usluge promovisaće Turistička organizacija Srbije i predstavnici jedne agencije. 

Privredni deo delegacije predvodiće predsednik Privredne komore Srbije Miloš Bugarin, dok će na čelu državnog dela delegacije biti ministar poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede Dušan Petrović.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik